Sh    Ang
    

Artikuj

5 Mitet më të Mëdha të Bursave

Kur dështime si Libori, London Whale dhe përplasje midis interesave të analistëve ndodhin, vetëbesimi i investitorëve mund të jetë në tokë...


Leksione

Si të...

Si të Fitosh Para në YouTube

Në këto 10 vitet e fundit, të bërit para nëpërmjet videove në YouTube, ka marrë një vrull të jashtёzakonshëm. Por të fitosh...

Lajmet e FunditNjoftime

1. Gjatë javës, përditësimet do të bëhen pas orës 18:00.

2. Gjatë fundjavës, përditësimet do të bëhen pas orës 12:00.

Kursi i Këmbimit

Fjalorthi i Ditës